Angelmama

Olen Tuula, opetellut elämää kuudenkymmenen vuoden ajan. Kaksi vanhempaa lastani kouluttivat minua uutterasti perusäidiksi, nuorimman lapseni kanssa olen sisäistänyt oppeja ja harjoitellut ymmärtämään suurta erilaisuutta. Seitsemän vanhana hänelle diagnosoitiin Angelman-syndrooma. Hän kuuluu pieniin harvinaisiin.

On riemullista kertoa, että vaikeavammaisen lapsen kanssa
elämä voi olla myös hauskaa ja kaunista.

Olen kirjoittanut määrällisesti paljon. Erityisäitiyteni alkuvuodet survoin kynästäni voimasanoja. Runsaasti. Kenkälaatikkoon. Sittemmin ilmaisut ovat siirtyneet näppäimistölle ja laajentuneet. Mukaan ovat tulleet myös kuvat ja arjesta napatut filmit. Siksi, että poika nauttii ja ymmärtää niitä puhetta paremmin. Ympäristökin on alkanut kiinnostua, ajattelu on avartumassa.

Angelmama-sivusto on tarkoitettu tueksi ja iloksi, ehkä lohduksi toisille samankaltaisissa elämäntilanteissa eläville. Kaikille aiheesta kiinnostuneille, kuten tavataan laajasti sanoa.

On riemullista kertoa, että vaikeavammaisen lapsen kanssa elämä voi olla myös hauskaa ja kaunista. Liikunnalla ja luontokokemuksilla on ollut suuri merkitys elämässämme.

Lue lisää täältä tai katso videoita ja kuvia

Jos päätät käyttää kirjoittamaani tai kuviani jossakin, se ei ole luvallista ilman lupaani ja lähdettä mainitsematta. Kysymällä toki sellaisen voi saada. Tekijänoikeudet voivat rajoittaa kuvan käyttöä. Tekijänoikeudet verkossa.